En Perfekt Dag

Idag har varit en såndär dag när allting bara stämmer så väldigt bra. Helt underbart! Började dagen med att sticka till stallet, red ut en snabbis för att värma upp med Ibis. Vi har en stor backe bakom stallet som leder upp på ett berg, dit tar vi upp och ner hästar för uppvärmning/nervarvning, och utsikten är fantastisk. Man ser hela den lilla dalen där stallet ligger samt bergen som omger och sedan havet, det var ju inte precis dåligt väder idag heller så jag njöt fullt ut.

Red sedan tillbaka till banan och hade ett dressyrpass för Dimitris, ägaren. Allt bara klaffade och kändes så otroligt bra idag, Ibis lyssnade på allt och min balans/sits är mycket mycket bättre igen. Känslan var på topp och jag avslutade sedan med att rida upp och ner för berget igen, det är världens frihetskänsla att sitta på hästryggen igen, fantastiskt.

 

Eftersom det var såpass underbart väder bestämde jag mig för att åka hem och hämta hundarna och bege oss till Kolymbia beach. Det var så varmt att jag kunde ligga och sola, det var nära att jag somnade om det inte varit för Teddy som ville busa (= skällande skälltie!). Vindarna började blåsa lite kallt efter nära två timmar i solen så då bestämde jag mig för att åka hem och plugga istället. Tassa var som vanligt ovillig att vakna upp och åka hem, hon ääälskar att sola!

 

2 kommentarer

  1. Youknowwho!
    17 Mar, 2014
    Svara

    Google translate! I love it!!

Kommentera gärna!