Underbara Tisdag

Idag vaknade jag upp lite tidigare än vanligt, satte mig med det förbannade skolarbetet och gjorde klart gårdagens agenda. Jag hade sån huvudvärk på kvällen/natten att min hjärna inte fungerade, det gick dock bra imorse så skickade in det jag skulle. Måste sätta mig senare idag igen med nästa kurs eftersom jag alltid ska skjuta på saker till sista sekunden. Suck, kan inte någon bara skaffa mig lite bättre framförhållning? När jag väl gör det så går det ju som på räls.

När jag var klar med uppgiften så begav jag mig till stallet, varmt och soligt idag igen, man märker verkligen att det är solens ö man bor på. Dimitris berättade att han inte kunde ge mig en lektion idag eftersom han var tvungen att åka och hämta strö så jag gav mig upp på berget med Ibis istället, denna gången red jag högre än jag gjort förut, jag och höjder går ju inte precis bra ihop. När jag kom upp på andra sidan fick jag en fin utsikt av hela Afandou! Vackert! Mobilen kan såklart inte fånga hur fint det var så ni får ta mig på orden.

Red tillbaka och körde lite dressyr, balansen är ju förbättrad men har fortf svårt med att hålla fötterna still i traven, vilket gör att det känns som att jag flänger med fötterna när jag ska fatta galopp. Träna träna träna! Ibis var på strålande humör idag igen, vi bytte nämligen bett på honom igår till ett lite mindre hårt och han verkar trivas mkt bättre på detta. Han är så mjuk och fin, en dröm att rida. När jag var klar så bad Dimitris mig att rida Donner också (osäker på stavningen men uttalas typ Dönner), hon är så sjukt mkt känsligare än Ibis så det är verkligen som att växla mellan natt och dag. Bra träning! Hon är också så mkt mindre att det känns som att sitta på en pinne när man hoppar upp efter Ibis. Hon är alltid duktig, gör som man vill utan att tänka för mkt, dock har hon svårare för att gå i form så jag spenderade en stor del till att bara försöka mjuka upp henne.
Nu är jag hemma, har precis ätit en underbar cesarsallad och väntar på att Giannis ska komma hem så att vi kan sticka ut på en promenad med vovvarna. De är uttråkade!

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera gärna!