Kvällspromenad

Ikväll stack jag och vovvarna ner till stranden efter jag inhandlat lite extra som jag glömde på förmiddagen. Tog med mig en dricka ner till stranden och satte mig med hundarna och tittade på solnedgången, dock går den inte ner över havet på vår sida av ön, men det var fint ändå!

Strandområdet vid Afandou sträcker sig ungefär 7 km och runt på denna stranden springer en (vad jag antar) övergiven jakthund runt. Han är så smal stackaren, jättevänlig om än väldigt närgången och vill inte riktigt bege sig iväg när man ber honom. De flesta strays som finns här är som jag skrivit om förut är väldigt lugna och håller sig undan om man inte lockar på dem men denna herre är så väldigt sällskapssjuk. Har sett honom innan när han blev närgången på en dams lilla vita ulltuss så hon var tvungen att ta upp den i famnen och till och med ta bilen därifrån. Jag kan ju förstå dem, han är väldigt stor och lyssnar inte så bra och är man inte hundvan ser det ju väldigt läskigt ut..

Denna herre kom iaf förbi när vi satt där på stranden, Teddy är ju väldigt kär i större pojkar så han blev ju väldans upptagen medan pojken var mer intresserad av Tassa (som vanligt). Gav det mesta av godiset jag hade med till honom eftersom han såg så hungrig ut. Usch. Jag önskar verkligen jag hade mer pengar och kunde öppna ett eget hundhem, det skär i hjärtat att se dessa övergivna hundar.. Aja, det kanske sker i framtiden, vem vet? Teddy skulle såklart börja tjafsa med honom om att det var hans godis, jäklans gris. Pojken tog det bra iaf, han lunkade bort och började umgås med Tassa istället, väldigt uppskattat.

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera gärna!