Ialysos

Imorse när jag vaknade åkte jag och Mika in till Rhodos stad för att färga om mitt hår, jag satt fem timmar inne hos en frisörsalong. Hade bett om att få en naturlig fin lite mörkblondare färg och visade bilden till vänster.. Efter fem timmar såg jag ut som en grön/grå zebra och känner mig som en idiot. Det syns inte så bra på bilden hur det ser ut men inte fan ser det ut som jag ville ha det och inte fan ser det bra ut. Usch, 90 euro åt skogen och jag ser ut som en häxa. Ja, jag grät på kvällen!!!

Efter det äventyret så åkte vi iväg och letade efter något privatstall runt i Ialysos i två timmar.. Dimitris var iväg på träning för en tränare för Aten och hade bjudit in oss för att komma och kolla men det var tydligen sjukt svårt att hitta dit. Stannade typ tio personer däromkring och de lotsade runt oss bäst dom kunde men vi kom aldrig rätt ändå. Tråkigt men vi fick en fin liten promenad på stranden och sedan åkte vi in till Rhodos stad och åt middag, gott!

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera gärna!