Roadtrip

Idag har jag varit iväg på roadtrip! Underbart väder, sällskap, humör och dag! Ella är ju här från England i tre veckor så jag har äntligen lite mer kvinnligt sällskap om man säger så. Vi var 8 personer i tre bilar, tyvärr jobbade Giannis så han kunde inte följa med. Vi begav oss ner mot Lindos för att ta en kaffe i solljuset, vi hittade en jättefin restaurang som hade servering ovanpå taket där vi satte oss, jag glömde såklart mina solglasögon hemma så jag fick springa ner och köpa ett par för 5 euro, helt okej ändå.

Sedan körde vi vidare och åkte mot södra änden av Rhodos, Prasonisi men väl där så gick vi knappt ut ur bilarna för folket började bli så hungriga. Vi åkte vidare för att hitta en restaurang och när vi kom till Apolakia så började tålamodet i bilen ta slut så jag fick guida turen till restaurangen med den bästa utsikten och de bästa hundarna (!!) klart egoistiskt från min sida för jag kan ju inte vara i närheten av Monolithos utan att åka till mina små kära

När vi väl kom fram till restaurangen (Panorama i Monolithos) så beställde vi i princip hela restaurangen, mumma kardemumma! Medan vi väntade på att maten skulle komma så stack jag och Ella bak och hälsade på vovvarna och guess what?? Åh mamman hade en valp!! Kan ju inte ha varit mer än 3-4 veckor gammal, lilla skrutta!! Såå söt, jag höll på att tuppa av. Bestämt är bestämt, jag måste kidnappa dit Giannis nästa vecka! Värre var det med min lilla favorit… Han var inte lika glad som han varit varje gång jag kommit dit och när jag gick dit och hälsade förstod jag varför… Han hade en tumör (?) i storlek av ca två äpplen på halsen, herregud jag höll på att spy.. Fyfan för jävla greker och deras jävla hundhållning. Ska det vara så svårt att gå till veterinären? Helt ärligt… De har liksom en hel restaurang men kan inte ens spendera ett par euro för att kolla igenom hundarna? Alla tre var såklart överfulla av fästingar också, valpens öron var fulla av dem på insidan.. Jag blir så otroligt ledsen.

Efter hundklappningen åt vi middag i typ tre timmar, kändes det som iaf, behöver nog aldrig mer äta mat! Jisses så gott det var, kommer drömma om maten i flera dagar. När vi var klara så begav vi oss hemåt igen, allt som allt var vi ute och åkte runt i 8 timmar så vi var alla väldigt trötta och nöjda på hemvägen. Var såklart tvungen att ringa och lura Giannis att vi skulle få tillskott av en liten valp, det lät inte som han trodde mig men när han kom hem så erkände han faktiskt att han trott att det skulle vara en liten valp härhemma, och efter mkt omoch men fick jag ur honom att han inte ens skulle blivit arg!! HAHA!! Nu kan jag ju bli galen och skaffa alla hundar jag vill (JAPP FEMTIÅTTAHUNDRA STYCKEN!!)

2 kommentarer

 1. mäthiiie
  27 Jun, 2014
  Svara

  VALPEN!!!!!!!!!!

  • 28 Jun, 2014
   Svara

   Jag veeeeeeet!!! Vill ha!

Kommentera gärna!