Äventyr

Så vackert! När jag var iväg på roadtrip så visade Angelos (Ellas pojkvän) oss ett jättefint flodområde med klippor runtomkring. Jag blev förälskad och var tvungen att ta med Giannis och vovvarna dit idag på eftermiddagen. Det började bra med sol men när vi kom fram så var molnen framme, men det sprack upp efter någon timme som tur var. Teddy fick ha på sig skorna eftersom han är öm i tassen, det var så roligt att se hur han verkligen tog till vara att kunna springa i grus och bland stenar! Han sprang runt som en tok bland alla stenarna utan att få ont, söta varelse.

Vi parkerade bilen längst nere i ”dalen” och vandrade upp mot en av bergstopparna där det finns en liten kyrka. Något jobbigt att gå upp! Såklart hade jag tagit på mig jeans så det var ju extra varmt också. Bra där. Nog skrivet, jag är trött!

En kommentar

  1. mayblomman
    20 Apr, 2014
    Svara

    Vad härligt det ser ut!!

Kommentera gärna!