Stallet

Igår bytte vi bett på ibis ännu en gång till ett snäpp snällare och han gick som en dröm! Jag hoppas verkligen det håller i sig, han kändes riktigt harmonisk. Vi red utan bommar eftersom Dimitris planerade att testa hoppa med bettet idag vilket han gjorde. Han såg så lugn och fin ut under hela passet, fina häst, måste verkligen ta med filmkameran och visa. På de gamla betten (speciellt på det första skarpare bettet) har han stressat upp sig och blivit stark efter hoppen och inte riktigt hållt en jämn galopp vilket gör det svårare att komma fint över hindrena men nu höll han en jämn och fin galopp hela passet och verkade väldigt koncentrerad och lugn.

Red även Donner och Astra idag, Astra är en äldre pojke som jag ska lära mig hoppa på och det blir ju en totalt annorlunda ridstil på honom. Han är lite som ett tåg, svår som tusan att mjuka upp och rida fint på men jag försöker. Dimitris blir nästan arg på mig haha för han säger att de är bara att ligga på med spöt för att han ska springa och hoppa men jag hatar nu för tiden flängridning, hur ska jag lära mig hoppa om de inte är kontrollerat?? Det är ju inte precis som att jag hoppar 1.20 så nog kan hästen hoppa även om han inte skenar över hindrena.. suck. Det gick iaf jättebra, han kändes mjukare och mjukare under hela tiden och jag vägrade att rusa med honom så vi höll en snabb jämn galopp istället. Med Donner gick allt superbra, såklart. Hon är verkligen en liten pärla. Jag kommer hästnappa den hästen en dag!!

Jag lägger in lite bilder från i onsdags då jag hade med mig lilla kameran och tog massa bilder på vovvarna

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera gärna!