Sista April

Hej hej hej, självklart bara måste man vara i Uppsala på sista april! Jag och Matilda låg igår och funderade på om vi verkligen skulle åka in, vi var så trötta.. Men efter ett snack med Gullu som ville se forsränningen bestämde vi oss för att åka in någorlunda tidigt och titta runt lite. Vi tittade lite båtar, köpte lunch på Max och sedan munkar som vi aldrig åt… Matilda begav sig hem efter lunchen och jag och Gullu bestämde oss för att ta en sväng förbi ekonomikum. Vi dansade oss igenom parken och beslutade oss för att köpa lite fika och titta på folket, sen mötte Matilda upp oss igen efter hon hade varit hemma. Mysig dag!

Kul också att det började snöa på kvällen… Jag blv faktiskt glad eftersom jag knappt fick någon snö innan jag åkte till Rhodos men nu kan jag ju inte säga emot när grekerna undrar om det verkligen är snö året om i Sverige…..

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera gärna!