Nya stallvovvis!

Alltså greker… Jag sitter och jobbar inne i paddocken när jag ser en bil rulla upp på stallgården, okej inget konstigt det är mycket folk i rörelse hela tiden. Ser även en liten hund springa ut ur bilen när den stannat men tänker inget mer på det. När bilen sedan åker så springer hunden efter, jahapp tänker jag, då ska han väl bara till nästa landremsa (de har små plättar av land istället för stora åkrar). När jag sedan ska åka hem efter någon timme så ser jag hunden ensam i diket, han kommer fram efter lite lock och pock, vilken underbart söt hund!!

Ringer upp Dimitris så han kan komma och hämta hunden, detta var precis utanför stallgården, båda tänkte ju att ägaren kanske glömt bort honom och kommmer komma tillbaka när han inser sitt misstag men nej… Nu några dagar senare så har han fortfarande inte dykt upp så nu bor vovven här i stallet, en så söt och glad underbar liten hund!!

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera gärna!