Hästbad på Traganou Beach

Iiih!! Helt underbar morgon! Jag och Evangelia bestämde oss för att dra ut tidigt imorse för att bada med hästarna, hon har tydligen aldrig gjort detta så jag var ju tvungen att visa hur vi svenskar gör (om de nu finns de minsta vattendrag i närheten)!! Och fatta detta, hon har ridit i åtta år och har egen häst men har aldrig ridit barbacka… What? Aja, sjuukt rolig dag!! Jag började med att rida Rebecka, den lilla vita sötnosen, och hon traskade ut i vattnet som om hon aldrig gjort något annat, jag blev nästan lite rädd när vi va så långt ut att hon började simma! Sjukt cool häst

Donner var lite mer rädd men även hon gick i utan problem, båda två lekte med vattnet och såg ut att trivas. Det var sjukt roligt att sitta på och bli nersänkt i havet! Duktiga och lugna var båda två. Detta lär bli tradition, skulle kunna ta en tur varenda morgon helt seriöst

3 kommentarer

 1. 2 Sep, 2014
  Svara

  Helt underbara bilder! Längtar tills nästa gång vi ses 🙁 Du som skulle bo med mig när jag hade valp. Skitsamma var vi bodde, grekland, sverige eller gotland hahahah (jag vet gottland inte är sverige). Alla frågor jag har, allt vi skulle gjort. Åh suck. Men så glad för din skull å hästis. Men spara för hemgång någon gång också. För Viggo är så liten att de vill stt jag väntar med rabies sprutor 🙁

  ALL KÄRLEK TILL MIN SYSTER SOM JAG SAKNAR <3

  • 4 Sep, 2014
   Svara

   Men usch sluta, du ger mig sån sjuk ångest 🙁 såklart jag kommer snart, det är bara mycket nu med skolan, mamma som kommer och hästisen.. Men vi funderar ju att komma runt jul och blir de inget av så bokar jag egen resa innan dess 🙂 så får vi planera för framtiden, nästa valp (!!), var vi ska bo och hur allt ska bli <3 Saknar dig så otroligt mycket!!

 2. mayblomman
  24 Aug, 2014
  Svara

  Drömmen! 🙂 🙂

Kommentera gärna!