På båten mot Aten

Whuuu… 16:00 hoppade vi på båten i Rhodos hamn och klockan 8:00 imorgon är planen att vi ska vara iland i Piraeus. Inte jättelycklig över detta men hittills verkar det går bra, övre däck är inglasat med rymliga soffor (dock helt i plast) så hundarna kan vara nära oss under större delen av tiden. Vi har fått hänglås till större burar, där man kan lämna hundarna ifall man behöver gå på toa etc. De flesta andra med hund verkar lämna dem där under större delen av resan men jag får ont i magen bara av att tänka på det..

Teddy tycker det är jätteroligt såklart, han älskar ju i princip allt man gör (ÄLSKA) medan Tassa tycker det är omständigt. Hon kommer dock till ro och somnar när Teddy ligger bredvid och jag har benen nära. Jag har wifi för stunden men inget uttag så datorn lär ju dö! Då lär jag bli grymt uttråkad så ska väl försöka somna också..

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera gärna!